Keski-Pohjanmaan beaglekerhon vuosikokous oli 20.2.2018. Vuosikokouksen aluksi palkittiin vuoden 2017 aikana menestyneitä koiria.

Vuoden Menestynein -palkinnon sai Fi Mva Se Mva Astalan Taika. Om Eino Siironen.
Vuoden Näyttelykoira -palkinnon sai CIB CIE Fi Kva Fi Mva Se Kva Se Mva No Mva Pohj Mva Ees Mva Lt Mva Li Mva Balt Mva Astalan Tuutti Om. Kai Nyman

Valiolautasilla palkittiin CIB CIE Fi Kva Fi Mva Se Kva Se Mva No Mva Pohj Mva Ees Mva Lt Mva Li Mva Balt Mva Astalan Tuutti, Pohj Kva Pohj Mva Fi Kva Se Kva No Kva Fi Mva SE Mva No Mva Astalan Touchdown, Fi Mva  Astalan Xena ja Pohj Mva Fi Mva Se Mva No Mva Astalan Yötuuli.

Kokouksen puheenjohtajana toimii Eero Partanen ja sihteerinä Annika Rimpioja. Paikalla on 16 henkilöä. Hieno vuosi takana ja vielä parempi edessä .

Johtokunta vuodelle 2018

Pj Hannu Hämäläinen
Sihteeri Annika Rimpioja (varajäsen)

Jäsenet
Vesa Meriläinen
Kai Nyman
Tomi Palola
Tom Österbacka (vara pj.)

Varajäsen
Ville Harmaala
Annika Rimpioja

Kategoriat


Löydä meidät FacebookistaKeski-Pohjanmaan Beaglekerho toimii Keski-Pohjanmaan maakunnan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläisten kuntien alueella. Kerho on koonnut yhteen jo vuodesta 1970 lähtien Beagle-koirarodun ympärille ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen harrastus.

Kerho toimii yhdistyspohjaisesti ja sen perustehtävänä on edistää kenneltoimintaa sekä metsästysharrastusta Beaglerodun ympärillä.