Pakkasaamun Riski Reiska

Pakkasaamun Riski Reiska

Kasvattaja & Omistaja: Kati & Jouni Heikkinen, Arkkukari

Tulokset:
3 x Serti
kilpailee agilityssä MEDI1-luokassa
ajaa jänistä

 

Reiska on perheemme tyranni ja ilonpilaaja. Kotiin pentu jäi hieman ”vahingossa” kun mietimme jätämmekö Ruskan vai Reiskan pentueesta, loppujen lopuksi jäi sitten molemmat. Reiskalla on näyttelyistä koko nauhojen värisuora, johtuen puuttuvasta hampaasta. Kolme sertiä on kuitenkin saatu ja näyttelyura päätetty hienosti siihen. Lisäksi Reiska on mielestäni urokseksi liian kevyt rakenteinen, joku tuomari siitä sanoikin että se olisi kaunis beagle jos olisi narttu. Reiska kehittyi metsälle hitaammin kuin Ruska, se nuorempana seurasi enempi ihmistä ettei sitä vaan jätettäisi metsään. Nyttemmin poika ei jaloissa pyöri, ilmoittautumassa se kyllä käy kun alue on tutkittu ja jos jälkiä ei löydy.

Reiska aloitti esteopinnot loppu kesällä -04 ihan vain huviksi kun Kati oli neuvomassa kaveriaan agilityn saloihin. Ensimmäiset kisat käytiin jo marraskuussa kun esteet olivat jotenkuten hanskassa. No, esteet kyllä olivat hanskassa mutta koira ei. Parissa ensimmäisissä kisoissa virheen korjaamisessa Reino veti herneet nenään ja poistui radalta tai radan reunalla olevia ihmisiä piti käydä moikkaamassa. Reiska kyllä osaa ja vauhtiakin tarvittaessa löytyy, mutta herkkä tunteisena ei kestä mokien korjaamisia. Ensimmäinen nollatulos ykkösluokasta saatiin kun takana oli talvitauko ilman harjoituksia. Reiskan agility-video
(kastroitu 3/07)

Kategoriat


Löydä meidät FacebookistaKeski-Pohjanmaan Beaglekerho toimii Keski-Pohjanmaan maakunnan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläisten kuntien alueella. Kerho on koonnut yhteen jo vuodesta 1970 lähtien Beagle-koirarodun ympärille ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen harrastus.

Kerho toimii yhdistyspohjaisesti ja sen perustehtävänä on edistää kenneltoimintaa sekä metsästysharrastusta Beaglerodun ympärillä.