Kokkola 16-29.2.2012

Keski-Pohjanmaan Beaglekerhon perinteinen Helmikuun lopun kahdenviikon koe saatiin tänään päätökseen.

Helpolla eivät koeteltavat koirat urakastaan selvinneet sillä maastoissa oli lunta yleisesti 50 cm. Kelit olivat kuitenkin suhteellisen hyviä sillä pakkasherra pysytteli poissa ja niinpä lämpötilat vaihtelivat nollasta -5 pakkas asteeseen.

Kokeen Ylituomarina toiminut Sauli Tuikka kiitteli kokeen henkeä ja järjestelyjä. Tuomaritoimintaa hän piti erinomaisena ja selkeänä.
Hannu Hämäläinen hoiti sihteerin ja koevastaavan toimet.
Kokeen tulostaso muodostui erittäinkin hyväksi neljän koiran ajaessa 1 tuloksen ja kaikkien koirien saavuttaessa koetuloksen.Ja saatiinhan yksi käyttövaliokin leivottua

Tulokset / Resultat

Beaglet:

u. AATU Fi30451/10 Beaj. 1. 68.92 pist.
om. Mika Pasanen Jyskä.

u. Astalan Rodmar Fi53260/09 Beaj. 1. 69.42 pist.
om. Kari Järvi Laukaa

u. Astalan Into Fin22133/05 Beaj. 3. 45.50 pist. (yksi ajo)
om. Ari Kuorikoski Tampere.

Keski-Pohjanmaan Beaglekerho kiittää menneestä kaudesta kaikkia järjestämiimme kokeisiin osallistuneita koiranomistajia, Ylituomareita sekä maastotuomareita. Kiitos myös kaikille muille kokeiden järjestelyissä mukana olleille tahoille.

Vastaa

Kategoriat


Löydä meidät FacebookistaKeski-Pohjanmaan Beaglekerho toimii Keski-Pohjanmaan maakunnan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläisten kuntien alueella. Kerho on koonnut yhteen jo vuodesta 1970 lähtien Beagle-koirarodun ympärille ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen harrastus.

Kerho toimii yhdistyspohjaisesti ja sen perustehtävänä on edistää kenneltoimintaa sekä metsästysharrastusta Beaglerodun ympärillä.