Joulua odotellessa

Mieleenpainuva ja toiminnaltaan vilkaskin vuosi 2012 alkaa olla takana päin.

Mieleenpainuva siksi, että olen tällä kaudella koepuolen hommissa koittanut olla sielä ”paremmalla” puolen pöytää kun maastokortteja on luovutettu. Tosin vaan sihteerin ja koetoimitsijan ominaisuudessa.Mutta ehkä tulevaisuudessa jopa Ylituomarinkin vakanssilla.

Tänävuonna on vielä yksi koe aloitettava, nimittäin Kaustisen pitkäkoe. Odotan kokeeseen lukuisia osallistujia,onhan viimevuodet osoittaneet että vuodenvaihteen koe kerää koirakoita aina Etelä-Pohjanmaata myöten. Kaikki vaan innolla mukaan, niin vanhat kuin uudetkin harrastajat.

Tuleva vuosi tuo tullessaan Kerhomme toiminnan saralle kaksi päätapahtumaa.

Toukokuun 11 pv. on järjestämämme ryhmänäyttelyn ajankohta.Kokkolaan anottu tapahtuma kerännee, toivottavasti, vähintään sen 250 koiraa omistajineen.Vähempään ei ole syytä olla ”tyytyväinen” vaan Kerhomme talouttakin ajatellen on tuo se koiramäärä mikä pitäisi saada liikkeelle.

Toinen, eikä suinkaan vähäisempi, on syksyllä pidettävä Pohjanlohkon valintakoe.Olemme järjestysvastuussa ensi vuonna. Koepaikkaa, eli keskuspaikkaa, vielä mietitään mutta maastot tullee sijaitsemaan Toholampi/Lestijärvi/Halsua akselilla.Syystä että, sieläpäin on tasaisimmat maastot niin jäniskannoiltaan kuin esteiltään.Toinen alue ollee Ylivieskan/Haapajärven seutu.Sielläkin jäniskanta on tällähetkellä hyvä ja maastot hyviä.

Yksi mutta on vaan molemmissa alueissa. Mikä on susitilanne syksyllä.Tällä hetkellä niitä on havaittu käytännössä ympäri maakunnan enkä usko että tilanne paljon muuttunee ensi syksyyn mennessä.Toivotaan ettei tilanne ainakaan pahene sillä jo nyt homma alkaa tuntua toivottomalta kun sama minne menee niin ensimmäisenä on vastassa joko takkuturkin tai ilveksen jälet.

Molempiin ”suuriin” tapahtumiin vaaditaan jäsenistön talkoopanosta. Toivon ja luotan että näin myös on sillä kulunut vuosin on osoittanut että vanhatkin jäsenet ovat vielä innolla mukana toiminnassa ja koko ajan tulee uusia jäseniä joukkoomme.

Tarkoitukseni oli vielä tälle vuodelle postittaa jäsenkirje mutta voi olla että se jää tekemättä.Mutta Tammikuun aikana sen kuitenkin teen.

Niinpä haluan toivottaa Kaikille Teille erittäin Hyvää Joulua sekä Menestyksellistä ja kaikin puolin Onnellista UuttaVuotta 2013

Vastaa

Kategoriat


Löydä meidät FacebookistaKeski-Pohjanmaan Beaglekerho toimii Keski-Pohjanmaan maakunnan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläisten kuntien alueella. Kerho on koonnut yhteen jo vuodesta 1970 lähtien Beagle-koirarodun ympärille ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen harrastus.

Kerho toimii yhdistyspohjaisesti ja sen perustehtävänä on edistää kenneltoimintaa sekä metsästysharrastusta Beaglerodun ympärillä.