Keski-Pohjanmaan joka vuotiset kerhonmestaruuskokeet pidettiin Lestijärvellä, keskuspaikkana Pietilän iso tupa.  Maastot, jotka jäniskannoiltaan olivat Keski-Pohjalaisittain hyvät, sijaitsivat suhteellisen lähellä keskuspaikkaa, kauinmaiseen maastoonkin ajomatkaa vain parikymmentä minuuttia.  Kokeen aikana vallitsi hyytävä pakkaskeli n. -15 astetta jota koillistuuli vielä pahensi. Niinpä sekä koirat että ihmiset joutuivat todelliseen ”pakkastestiin”. Reipas kennelhenki kuitenkin lämmitti ja jokainen lähti kotimatkalle ilman paleltumia ja hyvillä mielin.  Kokeen ylituomarina toimi Jouko Anttila ja koesihteerinä Hannu Hämäläinen apulaisineen  Paikalle oli saapunut myös kerhon kunniajäsen Esko Heikkilä, jolle kerhon puheenjohtaja ja sihteeri luovuttivat u. Jurrin saavuttaman pohjanlohkon kiertopalkinnon, joka nyt jää pysyvästi Eskon kirjahyllyyn Ylivieskaan.

Tulokset:
Kerhon Mestari 2010
n.Astalan Glory Days,om. Merja ja Vesa Meriläinen Ruotsalo.
tulos. Beaj 1 64,00 p. ( koirasta fin kva)

u.Repokasakan Rölli om. Jukka Lundell Kokkola
tulos Beaj 3 40,08 p.

u. Pohjankartanon Pauha,om Jaakko Karhukorpi Kaustinen
tulos Beaj 0 26,21

Mestaruuden ulkopuolella

n. Flikka. om. Vesa Peltoniemi Laihia
tulos Beaj 1 71,25 (kokeen paras)

u. Jööti om. Tuomo Rantala Saarijärvi
tulos Beaj 2 57.88 (koe keskeytettiin ensimmäisen erän jälkeen)

Kategoriat


Löydä meidät FacebookistaKeski-Pohjanmaan Beaglekerho toimii Keski-Pohjanmaan maakunnan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläisten kuntien alueella. Kerho on koonnut yhteen jo vuodesta 1970 lähtien Beagle-koirarodun ympärille ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen harrastus.

Kerho toimii yhdistyspohjaisesti ja sen perustehtävänä on edistää kenneltoimintaa sekä metsästysharrastusta Beaglerodun ympärillä.