Kesä koittaa

Tervehdys Kerhon jäsenet.

Toukokuu alkaa olla lopuillaan ja kelit sen mukaan kesäisiä. Perjantai jo ”yllätti” lämpötilan suhteen, eikä tämäkään päivä jäänyt ”pekkaa pahemmaksi.

Näyttely Kokolassa tuli ja meni. Taloudellinen tulos ei ole vielä selvillä mutta tapahtumana onnistuimme ERINOMAISESTI.

Saimme kiitosta niin osallistujilta kuin myös tuomarikolmikolta. Järjestelyihin oltiin tyytyväisiä eikä sääkään ihan onnettomaksi mennyt. Vähäinen vesisade aamulla kasteli oikeastaan ”vain” talkoolaiset, ja eturintamassa saapuneet näytteille asettajat.

Ja säällehän me emme voineet mitään.Koiramäärä tietysti olis voinu olla suurempi mutta tähänkin pitää olla tyytyväinen.

Haluankin kiittää teitä kaikkia mukana olleita talkoolaisia, yhdessä onnistuimme tekemään onnistuneen kenneltapahtuman.

KIITOS.

Hieman tulevaa

Pidämme kesäkuussa Kerhotapaamisen, makkaranpaiston ja rupattelun merkeissä.Samalla voidaan harjoitella koirien esittämistä ja jos kiinnostusta riittää, ruotia jalostuksellisia asioita.

Paikka on vielä avoin mutta pyrin tiedottamaan aiheesta vielä toukokuun aikana.

Syksyllä koehommat avataan perinteisesti kahdenviikon kokeella.PM-koe on vuorossa syyskuun viimeinen lauantai, paikkana Ylivieska.

Pohjanlohko taistellaan lokakuun loppupuolella, keskuspaikka on Koskenmaa ja maastot näillä näkymin Lestijokilaakson alueella.

Olen varautunut kyllä siihen että maastoja heitellään Kaustisille ja jopa Kinnulaan.Riippuu paljon syksyn ”susitilanteesta” ja jäniskannoista. Turvallisten,tasapuolisten maastojen saaminen on etusijalla.

 

Lämmintä kesää ja hyviä lomailmoja toivotellen   Hannu

 

 

Vastaa

Kategoriat


Löydä meidät Facebookista



Keski-Pohjanmaan Beaglekerho toimii Keski-Pohjanmaan maakunnan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläisten kuntien alueella. Kerho on koonnut yhteen jo vuodesta 1970 lähtien Beagle-koirarodun ympärille ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen harrastus.

Kerho toimii yhdistyspohjaisesti ja sen perustehtävänä on edistää kenneltoimintaa sekä metsästysharrastusta Beaglerodun ympärillä.