Kuva: Repokasakan Rölli Kerhon Mestari 2008

Kokeeseen ilmoittautui 5 koiraa, mutta aamulla metsään starttasi 4. Koe käytiin paljaanmaan kokeena, pakkasta n. -5astetta. Kerho oli saanut uudet kiertopokaalit tähän kokeeseen. Edellinen kiertopokaalin kierto katkesi ja se luovutettiin Jorma Pöyhtärin kirjahyllyyn, koiriensa Turon ja Kolmiston Japen ansioista. Tässä kokeessa jaettiin uutena kiertopalkintona myös vastakkaisen sukupuolen paras-palkinto. Ruoka palkinnot kaikille osallistuneille koirille sponsoroi Royal Canin. Tuomareiden kesken arvotun koiraruoka säkin voitti Erja Rintala.Kerhon mestaruuden voitti Jukka & Hanna Lundellin nuori uros( 1v 2kk 18pv) Repokasakan Rölli, koe oli sekä koiran että omistajan ensimmäinen. Tästä on hieno jatkaa. VSP-kiertopalkinto meni Astalan Elisabethille.Koe käytiin erittäin hyvässä beagle ja kennel hengessä. Ylituomarina toimi Terho Hotakainen ja sihteerina Annabella Inberg.

Tulokset:

1. Kerhon Mestari 2008 Repokasakan Rölli 41.58pist BEAJ 3
Om: Jukka & Hanna Lundell, Kokkola

2. FIN KVA Astalan Elisabeth 37.13pist BEAJ 0
Om: Tom Österbacka, Kokkola

3. Turolan Ruusa 23.92pist BEAJ 0
Om: Jorma Pöyhtäri, Himanka

4. Astalan Kaapo 22.42pist BEAJ 0
Om:Hannu Hämäläinen, Kokkola

Kategoriat


Löydä meidät FacebookistaKeski-Pohjanmaan Beaglekerho toimii Keski-Pohjanmaan maakunnan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläisten kuntien alueella. Kerho on koonnut yhteen jo vuodesta 1970 lähtien Beagle-koirarodun ympärille ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen harrastus.

Kerho toimii yhdistyspohjaisesti ja sen perustehtävänä on edistää kenneltoimintaa sekä metsästysharrastusta Beaglerodun ympärillä.