Keski-pohjanmaan Beaglekerhon järjestämään Piirinmestaruus ja samalla pohjanlokon valinta kokeeseen osallistui 6 koiraa. Ylituomarina toimi Raija Läspä ja kokeen sihteerinä Annabella Inberg. Koe käytiin vesisateisessa säässä ja maastoista löytyi ajettavia. Kokeessa vallitsi erittäin hyvä kennelhenki.

Kokeesta Lohkoon jatkavat Korpisalon Sertti, Stenvik Elmeri ja Astalan Glory Days.Haukku-hylsyn sai vuodeksi omakseen Stenvik Elmeri. Parhaat ansiopisteet oli Korpisalon Serttillä.

Kokeeseen osallistuneiden koiranomistajien, tuomareiden yms kesken arvottiin lahjoituksena saatu GPS tutka jonka voitti omakseen Annabella Inberg.

1. PM-2008 FIN KVA Korpisalon Sertti 88.54pist BEAJ1
Om: Pekka & Veli-Pekka Eronkoski, Pyhäjärvi
2. Digi 51.17pist BEAJ2
Om: Sami Pylväs, Ylivieska
3. FIN KVA & MVA Stenvik Elmeri 48.25pist BEAJ3
Om: Raimo Karhukorpi, Halsua
4. FIN & S MVA Astalan Glory Days 38.58pist BEAJ0
Om: Merja & Vesa Meriläinen, Ruotsalo
5. FIN KVA & MVA Turolan Frans Armas 33.46pist BEAJ0
Om: Aimo Ekonkari, Kalajoki
6. Astalan Nelly 21,08pist BEAJ0
Om: Eino Siironen & Marko Pälsynaho, Kokkola

Kategoriat


Löydä meidät FacebookistaKeski-Pohjanmaan Beaglekerho toimii Keski-Pohjanmaan maakunnan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläisten kuntien alueella. Kerho on koonnut yhteen jo vuodesta 1970 lähtien Beagle-koirarodun ympärille ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen harrastus.

Kerho toimii yhdistyspohjaisesti ja sen perustehtävänä on edistää kenneltoimintaa sekä metsästysharrastusta Beaglerodun ympärillä.