Kisällintien Jutta

FIN JVA Kisällintien Jutta ”Jutta”

Kasvattaja: Lasse Kivelä, Kullaa

Omistaja: Kati & Jouni Heikkinen, Arkkukari

 

Tulokset

3x Serti

FIN JVA, Ruotsista ökl 1 (beaglelle ei vahvisteta S JVA-arvoa) PiirM3-02

Kilpaili agilityssä MINI3 (yhtä nollaa vaille valio)

ajaa jänistä

 

Helmikuussa -97 metsästäjälehdessä oli ilmoitus pentueesta ja saimme varata sieltä pennun vaikka kasvattaja oli päättänyt jättää itselle yhden. Pentujen ollessa 4vkoa ajoimme Raahesta Kullaalle katsomaan ja valitsemaan (pentu valittiin värin perusteella) ja neljän viikon päästä ajoimme saman reissun hakemaan Jutta kotiin.Pentuna Jutta oli niin villi, että sanoinkin sen olevan ensimmäinen ja viimeinen beagle taloudessamme.

Jutta on ollut oikein monitoimibeagle. Sen kanssa on metsästyksen lisäksi harrastettu agilityä (Agility valiosta puuttuu yksi Nolla tulos), mejää (mm.käyty ruotsissa kokeessa) ja kerran Jutta kävi hauskuuttamassa virallisessa tottelevaisuuskokeessa kaiki tehtiin iloisesti mutta ei aivan ”koemaisesti”. Jutta on R-pentueen emä.

Kategoriat


Löydä meidät FacebookistaKeski-Pohjanmaan Beaglekerho toimii Keski-Pohjanmaan maakunnan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläisten kuntien alueella. Kerho on koonnut yhteen jo vuodesta 1970 lähtien Beagle-koirarodun ympärille ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen harrastus.

Kerho toimii yhdistyspohjaisesti ja sen perustehtävänä on edistää kenneltoimintaa sekä metsästysharrastusta Beaglerodun ympärillä.