Pakkasaamun Ruuti Ruska

Pakkasaamun Ruuti Ruska ”Ruska”

Kasvattaja & Omistaja: Kati & Jouni Heikkinen, Arkkukari

 

Tulokset:
3 x Serti
1 x Vara-Cacib
MEJA AVO 0
Ajaa jänistä

 

Ruska on perheemme prinsessa, ja herrasväki on vain häntä palvelemassa. Se on myös koira joka viihtyy vain kotona ja syttyy metsässä. Eri harrastuksia on kokeiltu huonolla menestyksellä, ja lopulta luovutettu. Ruska on oma kasvattimme ja valitsimme sen luonteen perusteella, se piti pentulaatikossa muut pennut kurissa ja hieman kasvettuaan ei pysynyt minkäänlaisessa pentuaitauksessa.
Ainoa laji josta koira nauttii. Jutan kanssa tehtyjen virheiden jälkeen osasimme opettaa Ruskan ja Reiskan metsään erilailla. Ruska on metsässä oman tiensä kulkija joka ei yhteyttä juurikaan pidä, onhan tutkat sitä varten. Ruska on hieman liiankin jälkitarkka, joten kovin nopea ylösottaja se ei ole. Ääntä annetaan vasta liikkeellä olevalle ja ääni on kimeän narttumainen. Kesken ajon kiinniottamiseen Ruusperillä on oma mielipide. Kaadolla ei juurikaan viihdytä, vaan metsään lähdetään heti takasin, kun jänis on kuolleeksi todettu. Ruska on Pakkasaamun A-pentueen emä.

Kategoriat


Löydä meidät FacebookistaKeski-Pohjanmaan Beaglekerho toimii Keski-Pohjanmaan maakunnan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläisten kuntien alueella. Kerho on koonnut yhteen jo vuodesta 1970 lähtien Beagle-koirarodun ympärille ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen harrastus.

Kerho toimii yhdistyspohjaisesti ja sen perustehtävänä on edistää kenneltoimintaa sekä metsästysharrastusta Beaglerodun ympärillä.