Keski-Pohjanmaan Beaglekerhon järjestämä kahden viikon koe vietiin läpi lumisissa ja muutenkin talvisissa olosuhteissa. Kovat pakkaslukemat olivat vesittää osallistujien haaveet metsään pääsystä, mutta viikonlopuksi sää kuitenkin lauhtui ja kaikki kokeeseen ilmoittautuneet koirat saatiin koeteltua.  Lunta maastoissa oli yleisesti 50-70 cm, joten koirat eivät helpolla urakastaan päässeet. Ja kun tuuli yltyi viikonlopuksi navakaksi oli tuomareillakin työntäyteiset päivät saada koirien suoritukset paperille. Lupsakkaasti läpiviedyn kokeen ylituomarina toimi Sauli Tuikka Kälviältä, ja koesihteerinä Hannu Hämäläinen Kokkolasta.

 

Tulokset:

u. Hamitan Hemppa Fi 22262/09 Beaj. 1. 88,71 p
omist. Tapani Hietala Uurainen

u. Astalan Late Fin 34798/06 Beaj. 1. 72.00 p
omist. Vesa Meriläinen Ruotsalo

u. Astalan Kaapo Fin 11459/06 Beaj. 2. 56.08 p
(yksi ajo)
omist. Hannu Hämäläinen Kokkola

Kategoriat


Löydä meidät FacebookistaKeski-Pohjanmaan Beaglekerho toimii Keski-Pohjanmaan maakunnan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläisten kuntien alueella. Kerho on koonnut yhteen jo vuodesta 1970 lähtien Beagle-koirarodun ympärille ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen harrastus.

Kerho toimii yhdistyspohjaisesti ja sen perustehtävänä on edistää kenneltoimintaa sekä metsästysharrastusta Beaglerodun ympärillä.