Keski-Pohjanmaan koiria kokeessa kilpaili FIN KVA Korpisalon Sertti, FIN & S MVA Astalan Glory Days ja FIN KVA & MVA Stenvik Elmeri.
Kokeessa kolmanneksi tuli Korpisalon Sertti ja lunasti näin paikkansa Ajovoittaja otteluun Hartolaan. Neljänneksi ajoi Astalan Glory Days ja näin kerhojen välinen kiertopalkinto matkasi vuodeksi keski-pohjanmaalle. Stenvik Elmerin kohtaloksi tuli tässä kokeessa niin kuin monelle muullekin että jänistä ei löytynyt. Edellis päivän erittäin rankka lumisade oli pitänyt jänikset piilossa.Osassa maastoista uutta lunta oli satanut yli 20 senttiä. Maastoista löytyi lähinnä ketujälkiä.

Kokeen ylituomarina toimi Matti Simi ja sihteerinä Minna Vimpari.

K-P beaglekerhon koirien tulokset:

3.FIN KVA KORPISALON SERTTI FIN 23053/03
om: Pekka ja Veli-Pekka Eronkoski
BEAJ 3 43,71p

4. FIN & S MVA ASTALAN GLORY DAYS FIN 38932/03
om: Merja ja Vesa Meriläinen
BEAJ 0 39,29p

7. STENVIK ELMERI FIN 35524/02
om: Raimo Karhukorpi
BEAJ 0 8,00p

Kategoriat


Löydä meidät FacebookistaKeski-Pohjanmaan Beaglekerho toimii Keski-Pohjanmaan maakunnan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläisten kuntien alueella. Kerho on koonnut yhteen jo vuodesta 1970 lähtien Beagle-koirarodun ympärille ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen harrastus.

Kerho toimii yhdistyspohjaisesti ja sen perustehtävänä on edistää kenneltoimintaa sekä metsästysharrastusta Beaglerodun ympärillä.