Skilos Mas Golf Widow

Skilos Mas Golf Widow

Kasvattaja: Anne Vitikainen & Miikka Toivola, Ruuhijärvi

Omistaja: Kati ja Jouni Heikkinen, Arkkukari

 

Tulokset:
6 x SERT
4 x CACIB
MEJA AVO 1
Ajaa jänistä

 

Olen aina tykännyt Plätän emästä, Gretasta, joten kun pentu-uutisia kuului, varasin meille mahdollisen nartun. Plätän tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu agility, mejä, näyttelyt, metsästys… eli mahdollisimman monipuolisesti kaikkea. Ja mikäli tulevaisuudessa kaikki menee kohdalleen on Plätällä tarkoitus jatkaa kasvatustyötä. Luonteeltään Plättä on erittäin energinen ja itsevarma koira. Ketään tai mitään ei ujostella tai kumarrella.

Metsästys on ehdottomasti Plätän lempilaji, ja se on lupaavin koiristamme metsässä. Plättä on hyvin laajahakuinen ja itsenäinen, se ei juurikaan pidä yhteyttä isäntään vaan nopea tarkistus lähialueella riittää . Ajot ovat olleet vielä lyhyitä. Ajoääni on kuuluvaa ja narttumaista. Lisäoppia Plättä tarvitsee vielä hukkatyöskentelyyn sekä pitempiä ajoja.

Mejää olemme jo kilpailleeet Tulevaisuuden tavoitteena on FIN JVA-titteli., agility ja TOKO ovat vielä alkeissa.

Kategoriat


Löydä meidät FacebookistaKeski-Pohjanmaan Beaglekerho toimii Keski-Pohjanmaan maakunnan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläisten kuntien alueella. Kerho on koonnut yhteen jo vuodesta 1970 lähtien Beagle-koirarodun ympärille ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen harrastus.

Kerho toimii yhdistyspohjaisesti ja sen perustehtävänä on edistää kenneltoimintaa sekä metsästysharrastusta Beaglerodun ympärillä.